10 Πασχαλινά Personal + Ευκαιρία αγοράς ακόμη 5 Personal ΜΟΝΟ με 39€! Super Πασχαλινή τιμή για λίγους τυχερούς! Διάλεξε ή συνδύασε Power Plate, Miha Bodytec & TRX για υγεία, ευεξία & σωματική απογείωση στο Palladio, το Top Greek Gym στην Κόρινθο.

10 Πασχαλινά Personal + Ευκαιρία αγοράς ακόμη 5 Personal ΜΟΝΟ με 39€! Super Πασχαλινή τιμή για λίγους τυχερούς

Έκπτωση
59%
Κερδίζεις
141€
Ρίξε την τιμή 4€ με τον Κουμπαρά σου!
Κρίμα! Δεν πρόλαβες.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σχετικά με την προσφορά

Σημείωση: Η τιμή δεν συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ.

Σχετικά με το Power Plate

Το Power Plate προσφέρει την πιο γρήγορη και αποτελεσματική λύση για να είσαι σε φόρμα, να χάσεις βάρος και να αυξήσεις την δύναμη και ευλυγισία σου. Με την τρισδιάστατη κυκλική δόνηση, ενεργοποιούνται όχι μόνο οι μεγάλες μυϊκές ομάδες αλλά και οι μυϊκές ομάδες εν τω βάθει και αυτό αποτελεί το μεγάλο μυστικό επιτυχίας του.

Από την πρώτη φορά θα δεις θεαματικά αποτελέσματα, καταπονώντας ελάχιστα το σώμα σου. Με το Power Plate κερδίζεις χρόνο, επιτυγχάνοντας άμεση σύσφιξη, τόνωση του μυϊκού συστήματος, και ευεξία. Ακόμη και lifting στο πρόσωπο επιτυγχάνεται γιατί με τη συνεχή εναλλαγή των δονήσεων αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου που ανεβαίνει στην επιφάνεια του δέρματος.

Το Power Plate είναι ο ιδανικός τρόπος εκγύμνασης για εσένα που δεν μπορείς να διαθέσει πολύ χρόνο στο γυμναστήριο όμως θέλεις να έχεις προσεγμένη εμφάνιση και σιλουέτα. Κάθε συνεδρία διαρκεί μόλις 20 λεπτά μαζί με το μασάζ στο τέλος και ισοδυναμεί με 1,5 ώρα έντονης γυμναστικής στα βάρη.

Κάθε συνεδρία γίνεται κατόπιν ραντεβού με τους Personal Trainers του γυμναστηρίου Palladio στη Κόρινθο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι συνεδρίες δεν μπορεί να εκτελούνται συνεχόμενες ημέρες αλλά μέρα πάρα μέρα.

Μάθε περισσότερα για το Power Plate

Σχετικά με το Miha-Bodytec

Το Miha-Bodytec αποτελεί καινοτομία στο χώρο της άσκησης. Βασίζεται στην αρχή της ηλεκτροδιέγερσης των μυών και χρησιμοποιείται παγκοσμίως από επαγγελματίες αθλητές, φυσιοθεραπευτές, κέντρα αποκατάστασης κ.α.

Η χρήση του είναι απλή καθώς το μόνο που κάνουμε είναι να φορέσουμε το ειδικό γιλέκο. Το γιλέκο είναι συνδεδεμένο με ηλεκτρόδια και όταν αυτό έρχεται σε επαφή με το σώμα δίνει σε όλες τις μυϊκές ομάδες ταυτόχρονη διέγερση του μυϊκού ιστού. Η χρήση τους μπορεί να δίνει και μεμονωμένα σε περιοχές που εντοπίζεται το πρόβλημα.

Στην πραγματικότητα, το μόνο που νιώθει ο ασκούμενος είναι ένα ελαφρύ ερέθισμα των μυών του, το οποίο είναι πολύ σημαντικό αν συνδυαστεί σωστά με την κατάλληλα άσκηση.

Δεν έχεις παρά να κάνεις δικό σου αυτό το Deal και να το δοκιμάσεις!

Κάθε συνεδρία γίνεται κατόπιν ραντεβού με το εξειδικευμένο προσωπικό του γυμναστηρίου Palladio στη Κόρινθο.

Μάθε περισσότερα για το Miha Bodytec

Σχετικά με το TRX

Άλλαξε τον κλασσικό τρόπο προπόνησης σου και δοκίμασε να γυμναστείς με τις δυναμικές ασκήσεις του TRX!

Με το TRX θα γραμμώσεις όλο το κορμί σου, θα δεις το λίπος να εξαφανίζεται και θα βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι δεν θα έχεις απρόσμενους τραυματισμούς.

Το ειδικό ασκησιολόγιο του προσαρμόζεται στις δικές σου δυνατότητες αφού μπορείς να ρυθμίσεις το βαθμό δυσκολίας των ασκήσεων καθώς αυτές γίνονται με το βάρος του σώματος.

Ειδικά εκπαιδευμένοι trainers θα σε καθοδηγήσουν σε αυτήν την προσπάθεια δίνοντας σου τις οδηγίες που χρειάζεσαι για να φτάσεις στο στόχο σου.

Μάθε περισσότερα για το TRX

Το γυμναστήριο Palladio λειτουργεί από το 1996 στην πόλη της Κορίνθου προσφέροντας πάντα κορυφαίες υπηρεσίες στα μέλη του. Παρέχουμε σύγχρονες εγκαταστάσεις, έκτασης 600 τ.μ., και δίνουμε τη δυνατότητα στα μέλη μας να γυμναστούν με μια ποικιλία προγραμμάτων όπως Ομαδικά, Personal, Λειτουργική Προπόνηση, κ.α... Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το Κουπόνι λήγει σε 365 μέρες και υπάγεται σε ΦΠΑ. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο γυμναστήριο.