10 Πασχαλινά Slim Belly + 5 Δώρο! Super Πασχαλινή τιμή για λίγους τυχερούς! Πες «Αντίο Κοιλιά» καίγοντας το λίπος της κοιλιάς με απεριόριστη χρήση της ζώνης Slim Belly στο Palladio, το Top Greek Gym στην Κόρινθο.

10 Πασχαλινά Slim Belly + 5 Δώρο! Super Πασχαλινή τιμή για λίγους τυχερούς! Πες «Αντίο Κοιλιά» καίγοντας το λίπος

Έκπτωση
74%
Κερδίζεις
166€
Ρίξε την τιμή 2€ με τον Κουμπαρά σου!
Κρίμα! Δεν πρόλαβες.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σχετικά με την προσφορά

Σημείωση: Η τιμή δεν συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ.

Σχετικά με το Slim Belly

Η επανάσταση στο τοπικό αδυνάτισμα δίνει στο «PALLADIO» προβάδισμα. Δοκίμασε το νέο απόλυτο γερμανικό προϊόν: SLIM BELLY.

Ένα πρωτοποριακό προϊόν, ειδικά για εσένα που επιθυμείς τοπικό αδυνάτισμα και ταυτόχρονα να σμιλεύσεις κοιλιά, μηρούς, γλουτούς. Χάσε πόντους τοπικά και κέρδισε υγιεινά.

Κλείσε δοκιμαστικό ΤΩΡΑ!

Γιατί ΜΠΟΡΕΙΣ!

Γιατι ΑΞΙΖΕΙΣ!

Γιατί στο «PALLADIO» πάντα πρωτοπορούμε!

Μάθε περισσότερα για τη Slim Belly

Το γυμναστήριο Palladio λειτουργεί από το 1996 στην πόλη της Κορίνθου προσφέροντας πάντα κορυφαίες υπηρεσίες στα μέλη του. Παρέχουμε σύγχρονες εγκαταστάσεις, έκτασης 600 τ.μ., και δίνουμε τη δυνατότητα στα μέλη μας να γυμναστούν με μια ποικιλία προγραμμάτων όπως Ομαδικά, Personal, Λειτουργική Προπόνηση, κ.α... Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το Κουπόνι λήγει σε 365 μέρες και υπάγεται σε ΦΠΑ. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο γυμναστήριο.