ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΛΗ: 1 εβδομάδα Γυμναστήριο + 1 Λιπομέτρηση

ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΛΗ: 1 εβδομαδα γυμναστήριο + 1 Λιπομέτρηση

Έκπτωση
100%
Κερδίζεις
27€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Αν δεν γνωρίζεις εάν το γυμναστήριο είναι ιδανικό για εσένα, εάν θέλεις να δοκιμάσεις πρώτα τις παροχές του και θέλεις να σχηματίσεις τη δική σου άποψη για τις εγκαταστάσεις του τότε πρέπει να κάνεις αυτό το δώρο στον εαυτό σου!

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Παλλαδίου θα βρεις τα καλύτερα μέσα εκγύμνασης, με πλήρως καταρτισμένους προπονητές που θα είναι δίπλα σου για να σε βοηθήσουν σε κάθε σου προσπάθεια. Ακόμη με το τέλος των προπονήσεων σου μπορείς να χαλαρώσεις στη Σάουνα του γυμναστηρίου.

Το δώρο αυτό σου δίνει επίσης τη δυνατότητα να κάνεις και μία Λιπομέτρηση για να μάθεις τα ποσοστά λίπους του οργανισμού σου. Με βάση τα αποτελέσματα του τεστ μπορείς να θέσεις με ακρίβεια τους στόχους σου.

Το δώρο απευθύνεται σε μη μέλη του γυμναστηρίου.

Μάθε περισσότερα για τη Λιπομέτρηση

Μάθε περισσότερα για το Palladio

Το γυμναστήριο Palladio λειτουργεί από το 1996 στην πόλη της Κορίνθου προσφέροντας πάντα κορυφαίες υπηρεσίες στα μέλη του. Παρέχουμε σύγχρονες εγκαταστάσεις, έκτασης 600 τ.μ., και δίνουμε τη δυνατότητα στα μέλη μας να γυμναστούν με μια ποικιλία προγραμμάτων όπως Ομαδικά, Personal, Λειτουργική Προπόνηση, κ.α... Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

100% δωρεάν δώρο γνωριμίας χωρίς καμία υποχρέωση. Μόνο ένα δώρο γνωριμίας κατ’ άτομο. Θα απαιτηθεί επιβεβαίωση ταυτότητας στο Γυμναστήριο κατά την εξαργύρωση του Κουπονιού και παραλαβή του δώρου γνωριμίας. Λήγει σε 30 μέρες. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το Γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του Γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο Γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο Γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο Γυμναστήριο.