ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΛΗ: 1 εβδομάδα Γυμναστήριο + 1 Miha Bodytec ή TRX ή Power Plate

ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΛΗ: 1 εβδομαδα Gym + 1Miha Bodytec ή TRX ή Power Plate

Έκπτωση
100%
Κερδίζεις
32€

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Έλα και εσύ στην καλύτερη παρέα της Κορίνθου και γυμνάσου για μία εβδομάδα στο κορυφαίο γυμναστήριο της πόλης!

Βελτίωσε την καρδιοαναπνευστική σου ικανότητα στο Cardio Theater, τόνωσε τη μυϊκή σου γραμμή σου στην αίθουσα του Fitness & Weights και ανέβασε τη διάθεσή σου στα Ομαδικά προγράμματα. Όταν τελειώσεις την προπόνησή σου μπορείς να βρεις μερικές στιγμές χαλάρωσης στη Σάουνα του γυμναστηρίου.

Κάνοντας δικό σου αυτό το δώρο επίσης μπορείς να κάνεις και μία προπόνηση με το Miha Bodytec ή το TRX ή το Power Plate.

Πάρε την απόφαση σήμερα και έλα στο Παλλάδιο!

Το δώρο απευθύνεται σε μη μέλη του γυμναστηρίου.

Μάθε περισσότερα για το Miha Bodytec

Μάθε περισσότερα για το TRX

Μάθε περισσότερα για το Power Plate

Μάθε περισσότερα για το Palladio

Το γυμναστήριο Palladio λειτουργεί από το 1996 στην πόλη της Κορίνθου προσφέροντας πάντα κορυφαίες υπηρεσίες στα μέλη του. Παρέχουμε σύγχρονες εγκαταστάσεις, έκτασης 600 τ.μ., και δίνουμε τη δυνατότητα στα μέλη μας να γυμναστούν με μια ποικιλία προγραμμάτων όπως Ομαδικά, Personal, Λειτουργική Προπόνηση, κ.α... Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

100% δωρεάν δώρο γνωριμίας χωρίς καμία υποχρέωση. Μόνο ένα δώρο γνωριμίας κατ’ άτομο. Θα απαιτηθεί επιβεβαίωση ταυτότητας στο Γυμναστήριο κατά την εξαργύρωση του Κουπονιού και παραλαβή του δώρου γνωριμίας. Λήγει σε 30 μέρες. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το Γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του Γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο Γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο Γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο Γυμναστήριο.